33rd AROI-ICRO SUN Teaching Course on Paediatric Malignancies

12th – 13th October, 2019

Lucknow, Uttar Pradesh

Day- 1						
8.00 am to 8.30 am- Registration						
Session-1: Paediatric Malignancies- An overview						
1	08.30 am - 09.00 am	30mins	Basic Principles and Challenges in Paediatric Radiotherapy and Chemotherapy-Prof Rohini Khurana, RMLIMS, Lucknow			
2	09.00 am - 09.30 am	30mins	Advanced Radiotherapy Technology in Paediatrics: IMRT- Advantages and Pitfalls-Dr.Ajeet K Gandhi,RMLIMS,Lucknow			
3	09.30 am - 10.15 am	45 mins	Advanced Radiotherapy Technology in Paediatrics: Proton Beam & Brachytherapy- Advantages and Pitfalls- Dr.Siddhartha Laskar,TMH,Mumbai			
		10.	15 am - 10.45am - Inauguration (30 mins)			
10.45am – 11.00am - Tea Break (15 mins)						
Session	-2: CNS Tumou	rs				
1	11.00 am - 11.25 am	25mins	Imaging in Brain Tumors – Special focus on CNS Organ contouring- Dr.Santanu Sapru,RMLIMS,Lucknow			
2	11.25am - 11.50pm	25mins	Medulloblastoma – Management, Radiogenomics and Chemotherapy-Dr.Shagun Misra,SGPGI,Lucknow			
3	11.50pm - 12.30 pm	40mins	Craniospinal Irradiation –Indications ; Physics and Clinical Aspects Dr Sapna Marcus, GGSMCH Faridkot			
4	12.30 pm - 1.05pm	35mins	Management of Glioma – Current Evidence and Guidelines- Dr.Shalini Singh,SGPGI,Lucknow			
5	1.05 pm- 1.30pm	25mins	Management of Ependymoma- Genetics and Radiation therapy- Dr.Renu Madan,PGIMER,Chandigarh			
1.30 pm - 2.15 pm – Lunch (45 minutes)						
Session	-3: General Pae	diatric Tun	nours			
1	2.15 pm - 2.50 pm	35mins	Evidence based management of Wilms Tumor –Radiation Oncology Perspective-Dr.Ahitagni Biswas,AIIMS,New Delhi			
2	2.50pm - 3.25 pm	35mins	Neuroblastoma – Management options and what's new in Radiation therapy-Dr.Nehal Khanna,TMH,Mumbai			
3	3.25 pm - 4.00 pm	35mins	Role of Radiation Therapy in Rhabdomyosarcoma and Soft Tissue Sarcomas- Dr.Siddhartha Laskar,TMH,Mumbai			
4.00pm - 4.20pm - Tea Break (20 mins)						
4	4.20 pm - 5.00 pm	40mins	Ewing's sarcoma- adjuvant indications and role of radiation in unresectable tumors-Dr.Arun Shankar,RCC,Trivandrum			

Day- 2						
Session-5: Leukaemia and Lymphoma						
1.	9.00 am - 9.30 am	30mins	Role of Radiotherapy/Prophylactic Cranial Irradiation in Paediatric Leukaemia- Dr Sapna Marcus, GGSMCH Faridkot			
2.	9.30 am - 09.55 am	25mins	Radiotherapy in Paediatric Hodgkin's Lymphoma-Dr.Lincoln Pujari,HBCH & MPMMCC,Varanasi			
3	09.55 am - 10.20 am	25mins	Radiotherapy in Paediatric Non-Hodgkin's Lymphoma- Dr.Anu Tiwari,Royal Cancer Hosp,Kanpur			
	10.20 am - 10.40 am - Tea Break (20 mins)					
Session-6: Miscellaneous						
1	10.40 am - 11.15 am	35mins	Paediatric Osteosarcoma & Chondrosarcoma-Overview- Prof.Neeraj Rastogi,SGPGI,Lucknow			
2	11.15 am - 11.40 am	25mins	Orbital Tumours and Retinoblastma - Organ Preservation- Dr.Govardhan,KMIO,Bengaluru			
3.	11.40 am- 12.10 pm	30mins	Long term Radiation sequelae and Second malignancies in Paediatric patients-Prof Punita Lal,SGPGI,Lucknow			
4.	12.10 pm - 12.50 pm	40mins	ICRO Quiz (50 Multiple Choice Questions): Dr.S Pradhan , Varanasi/ Dr.V Srinivasan , Chennai. ICRO			
12.50 pm – 1.00 pm- Valedictory Function						
1.00 pm onwards- Lunch						